Bestellen en betalen

Bestellen

Bestellen bij L&F kan via onze website maar ook per mail indien je speciale verzoeken hebt. Ik help je graag verder!

Binnen België is de verzending gratis vanaf € 40. Voor brievenbuspost bedragen de verzendkosten € 2. Hou er mee rekening dat je pakje in dit geval iets langer onderweg kan zijn. Je kan ook voor pakketpost kiezen. Dan bedragen de verzendkosten € 5.

Binnen Nederland is de verzending gratis vanaf € 60. Voor brievenbuspost bedragen de verzendkosten € 4. Hou er mee rekening dat je pakje in dit geval iets langer onderweg kan zijn. Je kan ook voor pakketpost kiezen. Voor pakketpost met track-and-trace code bedraagt de verzendkost € 16, zonder code is het € 8.

Andere landen op aanvraag.

Betalen

Bij L&F kan je op drie manieren betalen:

♡ Contant betalen

Je kan je aankoop contant betalen bij afhaling in Heist-op-den-Berg. Via deze weg hoef je geen verzendkosten te betalen. Om af te halen, kan je een afspraak maken via mail. Bij het afrekenen kies je dan voor de optie “ik haal mijn bestelling zelf af in Heist-op-den-Berg”. Je kan ook een afspraak maken om de gehele collectie te bekijken.

♡ Online betalen via Mollie

  • Bancontact (BE): De populairste betaalmethode in België. Snel en veilig betalen met je bankkaart.
  • iDEAL (NL): De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. De betaling vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de website van jouw bank.
  • PayPal
  • Overschrijving

♡ Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Je kan het verschuldigde bedrag overmaken naar onze bankrekening. Bij deze optie dien je het factuurnummer te vermelden dat je werd toegestuurd per mail. Je bestelling wordt verzonden van zodra het bedrag op onze rekening is verschenen. Je wordt hiervan per mail verwittigd. Door vertragingen op het online bankverkeer, kan het tot 2 werkdagen duren voordat wij de betaling aankrijgen.

Bankgegevens:
Bank: KBC
Op naam van: Leathers and Feathers
IBAN: BE53 7350 4752 6853
BIC: KREDBEBB